Wednesday, June 24, 2009

bbq chicken!

here, the story bout gado pasal nk mkn ape! tak pelik pon sbb ktrg salu gado pasal nk mkn apee..
as usual, aku lah org first yg abes kelas awal coz aku kn repeat! hahahaa, :)) core sub dbawa ke next sem. extend lah aku lg one sem kt pj ni! aten salu belagak yg dis sem dye graduating sem. ade aku kesah ke ten?? huhuuh.. kang ko masok lah gombak sowang2. hihi. ha, time sdap2 aku baring2, tetibe makcik leykaa calling..

leyyka: babe! wat gapo? ado mane tuh?
keyyla:gaponye mu nih? ku kt blik doh ni..
leyyka: trun bwah cepat! ktrg tggu. nk tubik pasa nih.
keyyla:haa.. yeloh2, 5 mnt ye mkcik!

aku ngn pnatnye pon trun, dah smpai pasa tetibe tataw dah nk beli ape. leyyka pon kate, jap2 nk kuakan duet luu. ktrh pon jln ke jya one. ngh jln 3 owg ni tetibe ade owg thn jap. skali promoter daa.. aku pon tgk lah aten dgr je promoter 2 ckp ape. tetbe promoter 2 kate aku kuruss. so what if aku kurus pon kann! dah penat promoter 2 merepek, ktrg pon agree.
ktrg pn g lah restaurant 2 en. tetbe masok owang 2 ckp korea.. tahlah, lantak ko la nk ckp ape.
disebabkn promotion bnde 2 kne ckup 4 owng, aten soh ajak bdk padley 2 skali.. aku pn metej la mamat tu soh dtg. mamat 2 dtg dah lah lembab gileee... mcm2 gaye dah ktrg wat smpai waiter kt situ pon dah penin tgk kitorg cm org gile. mampos kaw lah kn.. lg skali, ade aku kesah??

tgk lah pix yg merepek nih:





bored face memasing. dahlah mknan smpai lmbt, plus mamat 2 pon lmbt. cm b*b% jeee.. aten pon snap ah pix aku ngn leyyka. bkn ni je. sbnarnye byk ag. nk ltk sume pon watpe. jmat space blog ni.















ha, tgk lah muke bdk nih. agak2 cam nk sepak x??
hahhaaa, sile lah sepak skrg, tendang pon x pe.













mamat yg bername padley 2 pon smpai. dgn muke x bersalah, dye pon dudok n mkn. sedap jee.. cm nk pukol je dye time tuh. pastu sedap dye hulur kemeje dye yg busuk tu kt aku. lg double lah aku nye rase nk pukol 2. ni lah, pix aten ngn dye. bajet comel lak mkn aiskrim cm2 en. spam spam.
huhuu.





pastu kitorang pon dah abes mkn! then g byr lah kn. aten tnye cashier 2, ade x tok birthday party nye event? owng tu pon tnye tok sape? aten pon jeling aku.. wah wah! excited weyh! my becoming bday, dorang ingt aku rupenyee~ hehehehe.. sayang sayang kowang!! pastu pulang lah kami ke cfs iium pj yg tercintaaaa... :)) tamat sudah.